Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 28-12-2018 07:39 AM by  VFR.DK
Velkommen til det nye vfr.dk
 0 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages


Junior Viffer


Posts:6
Junior Viffer


--
28-12-2018 07:39 AM
  Så er det nye vfr.dk i luften.
  Vi har i arbejdsgruppen glædet os til denne dag og håber I vil tage godt imod det nye layout.

  Arbejdet med opgradering har været pågået siden foråret 2018 og der er lagt umådeligt mange timer i arbejdet med konverteringen.

  Der arbejdes stadig på indhold og layout, så det kan være I støder på uhensigtsmæssigheder eller andet der ikke lige spiller. Vi er klar over de fleste ting, og de vil blive tilpasset som tiden går.

  Der er en række kendte issues som vi arbejder på - disse kan ses i denne liste (http://vfr.dk/Klubhus/Kendte-issues), som vil blive opdateret løbende. Husk at kigge her, inden I kontakter os for hjælp

  Med dette nye setup, er der også en række ting I selv skal tilpasse:
  - Avatar: Denne kan ikke flyttes med fra det tidligere setup. Så her skal I selv tilpasse/oprette en ny. Dette gøres ved at trykke på person-ikonet øverst på dette site og herunder "edit profile". Under "Preferences" kan man uploade et nyt profilbillede.
  - Adresseoplysninger: Dette er forsøgt at blive flyttet med, men det kan være det skal tilpasses. Dette gøres ved at trykke på person-ikonet øverst på dette site og herunder "edit profile". Under "Address" kan man opdatere adresse-informationer

  Nye features:
  Tapatalk: Hvis du anvender mobil device til at læse fra vores forum, kan du med den nye platform, anvende TapaTalk. Det er en dedikeret app til de gængse platforme. Hent den hvor du normalt henter apps. Her kan du logge på vfr.dk med dine login oplysinger.
  You are not authorized to post a reply.