Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 18-11-2007 07:57 PM by  Torben S. Madsen
Ny VFR Klub undersøgelse af MC-uheld!
 9 Replies
Sort:
Topic is locked
Page 1 of 212 > >>
Author Messages
Årets Viffer 2013
 
Klubmedlem
 
Wizard Viffer
Posts:4738 Wizard Viffer

--
11-11-2007 11:13 PM

  Kære medlemmer og vfr.dk-brugere!

  Som I måske husker havde vi tidligere på året (2007) en tråd i forummet, hvor vi diskuterede MC sikkerhed. Det blev foreslået (af Martin Agge Nørgaard) at vi dannede en "sikkerhedsgruppe", der skal arbejde for at mindske antallet af uheld og ulykker - først og fremmest blandt klubbens medlemmer, men naturligvis vil vi lade vores (forhåbentligt gode) erfaringer komme andre danske motorcyklister til gode.

  Sikkerhedsgruppen består foreløbigt af Martin Agge, Matthias Matthiesen, Bjarne Stubbe og TSMadsen. Hvis andre er interesseret i at deltage i arbejdet, så send endeligt en PM til en af os.

  Som gruppens første initiativ, har vi snust rundt på internettet og fundet en del materiale om sikker mc-kørsel, herunder en hel del analyser af uheld og ulykker med motorcykler involverede. Alle disse undersøgelser er imidlertid udenlandske og de fleste af dem er baserede på indberetninger fra forsikringsselskaber, skadestuer o.l. Vi synes det kunne være meget interessant  dels at få en dansk version af disse trafikale hændelser (som vi har valgt at kalde dem), dels at forsøge at få indblik i nogle andre forhold omkring disse uheld; forhold, der sjældent er med i de "officielle" beskrivelser af mc-uheld, men som - forestiller vi os - udmærket kan være medvirkende årsager til uheldet, eller måske har forøget skaderne på personer og materiel.

  Derfor har vi lavet et spørgeskema, der indeholder spørgsmål om førerens tilstand, påklædning, vejret og mange andre ting. Skemaet kan udfyldes af alle, der enten har været fører af en mc i en uheldssituation eller et nærtstående vidne (passager, modpart, ven, familiemedlem ...). OG - når vi kalder det en "trafikal hændelse" i stedet for blot et uheld eller en ulykke, er det fordi vi også gerne vil høre om lige-ved-og-næsten tilfældene; altså de tilfælde, hvor førerens snarrådighed eller heldet gjorde, at en truende situation ble afværget.

  I første omgang vil vi gerne opfordre klubbens medlemmer til at downloade og udfylde skemaet. Når vi ikke med det samme går ud til en bredere kreds, er det fordi vi gerne vil have testet spørgsmålene af i en sluttet kreds (hvor der forhåbentlig er større overbærenhed overfor eventuelle fejl ). Desuden er vores databehandling her i startfasen er ret manuel og derfor vil vi gerne lægge ud med en overskuelig datamængde.

  Al øvrig introduktion til undersøglesen og information om hvordan skemaet skal udfyldes, kan I læse i vedhæftede informationsbrev (VFR_DK_Intro_spørgeskema) - og så håber vi at I tager godt imod initiativet og at så mange som muligt (der har en historie at fortælle) udfylder skemaet . Alle spørgsmål og kommentarer er velkomne - i tråden her eller per PM/e-mail til sikkerhedsgruppen.

  På sikkerhedsgruppens vegne

  Torben

  PS: De vedhæftede .zip filer gemmes på jeres egne computere, udpakkes - og så kan Word-dokumenterne åbnes.

  Torben S. Madsen
  Ringe, Fyn, VFR 750F (1993), VFR 750F (1996)
  Ex: VFR 800Fi VTEC, VFR 750F (1991 - RC36/1), VT 250 F (1983)
  Attachments


  Expert Viffer


  Posts:637
  Expert Viffer


  --
  13-11-2007 09:28 AM

  Godt initiativ - har I overvejet et samarbejde med motorcykelsikkerheds gruppen, hvis den stadig eksistere ?  Mener at det er en gruppe der blev nedsat af DMC, MCTC og der er vist også et samarbejde med Færdselssikkerhedskommisionen samt Rådet for større færdselssikkerhed. Jeg skal nok undersøge det - hvis I mener der er behov for det ?

  Kim V. - Ølstykke Uphill
  Ex en hel masse
  "Selv mennesket siges at være i stand til at udvikle sig"
  Årets Viffer 2014
  Gallerimaster Expert Viffer
  Posts:1710 Expert Viffer

  --
  13-11-2007 07:09 PM
  Det ser rigtig flot ud og et godt stykke arbejde I der har lavet !

  Jeg har dog et problem med at se de attachments der ligger. Kan ikke åbne dem ? Men måske det er et spørgsmål om programmer ?
  SørenS * Silkeborg
  * '96 RC 36-2
  * Ex: '86 RC24-1, '85 VF500F2,
  '72 MZ 150 ets, '53 NSU Fox 125
  * We live by the lake - why dont U drop in ? *

   
  Klubmedlem
   
  Expert Viffer
  Posts:472 Expert Viffer

  --
  13-11-2007 08:49 PM

  Samme problem her.

  Peter.

  Peter K.
  4700 Næstved.


  Expert Viffer


  Posts:1080
  Expert Viffer


  --
  13-11-2007 10:07 PM
  Øh... ingen problemer her.
  I ved godt at denne fil skal gemmes på computeren, og derefter "pakkes ud" med et program der kan *.zip filer.
  Når det så er pakker ud, er det et "word" dukoment
  Yamaha XT1200 Z . Hedehusene
  Topic is locked
  Page 1 of 212 > >>