Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 02-11-2009 08:24 PM by  Torben S. Madsen
V4 Spørgehjørnet: hvad er dét for et forum?
 0 Replies
Sort:
Topic is locked
Author Messages
Årets Viffer 2013
 
Klubmedlem
 
Wizard Viffer
Posts:4738 Wizard Viffer

--
02-11-2009 08:24 PM

  Nu hvor "Teknik" forummet er flyttet til den del af vfr.dk som kun betalende medlemmer har adgang til, skal der naturligvis være et andet sted, hvor folk med interesse for Hondas pragtfulde V4 maskiner - især dem med krumtappen på tværs af stellet  - kan stille spørgsmål til teknikken.

  Det er også forummet, hvor potentielle og nybagte VF/VFR/RVF ejere kan spørge hinanden og vores indsigtsfulde medlemmer om, hvad det nu lige er man skal være særligt opmærksom på, når man kigger på en RC36-1 fra 1992 ... og hvad betyder det der "RC36" egentlig?

  Når vi i ledeteksten til dette forum skriver, at her "ryddes op jævnligt" betyder det, at vi (bestyrelsen) bestræber os på at friholde dette forum for alt for mange tråde, der handler om det samme. Og - så må vi også være ærlige at sige, at vi ikke ønsker at V4 Spørgehjørnet udvikler sig til et omfattede V4 teknisk bibliotek."Fabrikshemmelighederne", de fantastiske tips og dokumentsektionen med manualer og reservedelslister forbeholder vi vores betalende medlemmer.

  Hvis du nu beslutter dig for at købe en VF/VFR/RVF - eller måske allerede har en, men ikke er medlem af VFR Klub Danmark - så håber vi at du via din færden i den offentlige del af vfr.dk finder ud af, at vi medlemmer faktisk er en så hyggelig, forskelligartet, venskabelig, vidende, vindende flok, at du overvejer et medlemskab af klubben

  Torben S. Madsen
  Ringe, Fyn, VFR 750F (1993), VFR 750F (1996)
  Ex: VFR 800Fi VTEC, VFR 750F (1991 - RC36/1), VT 250 F (1983)
  Topic is locked