Hjælp og assistance (klik og fold ud)

Brug for hjælp?

Smileys i forum

Det nye forum har haft lidt vanskeligt ved at vise de korrekte smileys og samtidig give brugeren tilladelse til at indsætte dem.

Det er nu løst ved at udskfite den editor (læs: tekstboks) som man anvender til at oprette eller svare på tråde.

I menu'en i denne nye editor, findes en knap til smileys. som vist på nedenstående billede (dette virker kun for PC, for mobiltelefoner kan man anvende de indbyggede smileys fra telefonen).

Problemer eller ønsker du hjælp?

Der er udarbejdet en side med guides - den kan findes i menuen øverst under 'Information' -> 'How-to guides'. Eller ved at klikke på dette LINK

PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 27-05-2011 05:06 PM by  pacekeeper
Se hinanden kampagne i weekenden (Kaffe og Kage....)
 4 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages


Årets Viffer 2007
Expert Viffer


Posts:1841
Expert Viffer


--
26-05-2011 11:56 AM

  <!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 unctuationKerning /> false false false oNotPromoteQF /> DA X-NONE AR-SA ontGrowAutofit /> ontVertAlignCellWithSp /> ontBreakConstrainedForcedTables /> ontVertAlignInTxbx /> MicrosoftInternetExplorer4

  Kære MC'er

   

  I weekenden d. 28.-29. maj vil motorcyklister fra hele landet køre stafet gennem Danmark med en opfordring til alle trafikanter om at SE HINANDEN. Stafetten består af kørere fra hele landet. Undervejs hilser stafetten på lokale MC-klubber og passerer udvalgte trafiksteder, hvor både bilister og MC'ere skal være ekstra opmærksomme.

   

  Alle interesserede er meget velkomne til at komme forbi ved start- og slutpositionerne på stafetten. Vi holder fest i Skagen, på Langelinie og i Middelfart med konkurrencer, hvor I kan vinde MC-udstyr, kurser, benzinkort, magaziner og meget mere. I Skagen er der gratis pølser og i København og Middelfart kaffe og kage.

   

  Kampagnen og kørerne håber på, at så mange som muligt vil møde op og SE HINANDEN.

   

  Stafetten er led i kampagnen ”Se hinanden”, som de seks regionale færdselssikkerhedsudvalg (FSU) lancerede i marts i år for at øge sikkerheden om motorcyklisterne i trafikken.

  Der køres stafet i to spor – et fra torvepladsen på Sct. Laurentii Vej i Skagen og et fra Langelinie i København, hvor der lørdag kl. 16-17 vil være arrangement for alle interesserede.

   

  Så kom til Torvepladsen i Skagen mellem kl. 16-17, Langelinie i København mellem kl.16-17 og Karoline Cafeteria i Middelfart kl.14.30.

   

   

  Læs mere om kampagnen, de typiske årsager til motorcykelulykker og gode råd til, hvordan man undgår dem på www.sehinanden.dk.

   

   

  På vegne af Se hinanden-kampagnen 

  Martin Marko Hansen

  Newcastle fyn
  RC36/2
  Bianchi 928 på hurtige lakridser


  Årets Viffer 2007
  Expert Viffer


  Posts:1841
  Expert Viffer


  --
  27-05-2011 02:05 PM
  Ja, nogle gange er man nød til at læse hele teksten
  Newcastle fyn
  RC36/2
  Bianchi 928 på hurtige lakridser


  Expert Viffer


  Posts:1463
  Expert Viffer


  --
  27-05-2011 05:06 PM

  Alle os  fra "Absolut MC - Vejle"  møder talstærkt op ved Karoline i Middelfart

  Per Reby - RC 46 - 1998 - Vejle
  You are not authorized to post a reply.